Beletteren

 Belettering – Plakletters

Belettering, plakletters, gevelreclame zijn verzamelnamen voor bijvoorbeeld auto- of winkelruit belettering. De traditionele manier van beletteren wordt met een gekleurde folie gedaan. Uit deze folie worden de teksten en logo’s uitgesneden met een snijplotter. Vroeger gebeurde dit met de hand! De belettering wordt door middel van applicatietape op de auto of op een winkelraam geplakt. Dit geeft een zeer strak resultaat.

Heeft u een ontwerp waar veel kleuren in worden gebruikt of wilt u bijvoorbeeld een foto gebruiken in uw ontwerp? Ook dat is geen probleem bij D&R Display.

Werkwijze beletterings opdrachten

Heeft u een beletterings opdracht voor ons? Dan kunt u het beste ons een e-mail sturen met uw wensen. Telefonisch kunt u wel informatie opvragen, maar een offerte aanvraag ontvangen wij graag via de mail.

Nadat we besproken hebben wat u precies wilt hebben én wanneer we het eens zijn geworden over de prijs, gaan we over tot productie. In overleg met uw wensen en de mogelijkheden kunnen wij informeren over de levertijd.

Auto en gevel belettering

Heeft u een opdracht voor ons en bent u benieuwd naar de kosten? Dan kunt u bij ons altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. Om een offerte voor een auto of gevel belettering te maken moet er eerst een ontwerp gemaakt worden. Stuur ons gewoon een berichtje met wat u ongeveer wilt hebben, dan maken we in eerste instantie een prijsindicatie voor u. Gaat u akkoord? Laat ons dit dan weten per e-mail. Wij gaan dan zo snel mogelijk aan de slag. Na het opsturen van het ontwerp volgt de definitieve offerte en een datum voor de montage.

Zelf ontwerpen of laten ontwerpen?

Nadat we u geholpen hebben met het kiezen van het juiste materiaal voor de opdracht, is het tijd voor het ontwerp. Als u het ontwerp zelf wilt aanleveren hebben we wat tips en trucs voor u.

Geen idee hoe u zelf een ontwerp moet maken? Geen probleem, dan doen wij het gewoon voor u. Het is wel makkelijk als u een al een beetje een idee hebt hoe het er uiteindelijk uit moet komen te zien en welke teksten er eventueel gebruikt moeten worden.

Productie

We zijn nu zover om uw product te gaan maken. In de meeste gevallen wordt uw opdracht bij ons in het bedrijf gemaakt en afgewerkt, soms wordt het bij de groothandel besteld en daarna afgewerkt. In alle gevallen zal u op de hoogte worden gehouden van de status van uw bestelling. Mocht er toch een vertraging optreden, dan laten we u dat uiteraard op tijd weten.

Nadat uw opdracht gereed is, ontvang u een e-mail of een telefoontje van ons. Wij kunnen dan direct een afspraak inplannen voor montage of bezorging.

Tevreden?

Daar zijn we blij mee, dat horen we graag en dat mag je natuurlijk ook aan anderen vertellen. Graag zelfs!

Ontevreden?

Ook wij maken fouten, en als we fouten maken, zullen we er in de regel alles aan doen om deze te herstellen. Hebben we bijvoorbeeld de verkeerde kleur gebruikt voor je opdruk? Of wijkt het materiaal af? Kan gebeuren, dit herstellen we kosteloos. Laat het ons zo snel mogelijk weten als het eindproduct afwijkt van de opdrachtbevestiging.

Heeft u zelf een fout gemaakt? Bijvoorbeeld een spelfout in het ontwerp? Ook dat kan gebeuren. We vragen u altijd het ontwerp heel nauwkeurig na te kijken, als u daar akkoord op hebt gegeven en het product is gemaakt dan zijn er helaas geen aanpassingen meer mogelijk zonder daarvoor kosten in rekening te brengen.