Bedrijfskleding inclusief borduren & Bedrukken van uw bedrijfslogo

Op zoek naar een uniforme en professionele uitstraling voor uw bedrijf of instelling? D&R Display levert bedrijfskleding aan diverse branches, denkt u hier bijvoorbeeld aan:

Bedrijfskleding voor de Horeca.

de Logistiek sector.

de Bouw.

de Industrie.

de Offshore.

voor Overheidsinstanties.

Diverse andere bedrijfssectoren.

D&R Display kan wanneer gewenst u kleding ook voorzien van uw bedrijfslogo. Met onze borduur en bedruk service kunnen wij de gewenste bedrijfskleding voorzien van een logo.

Bent u op zoek naar professionele bedrijfskleding?

Goed voorbereid en comfortabel werken begint met de juiste keuze bedrijfskleding. Of het nu gaat om de keuze voor een werkbroeken, werkjassen, doorwerkkleding, T-shirts, sweaters of overalls. Comfortabele en kwalitatieve bedrijfskleding maakt uw werkdag een stuk aangenamer. Want zo verschillend als de diverse beroepen zijn, zo verschillend zijn ook de eisen voor werkkleding en/of bedrijfskleding. Men moet echter bedrijfsveilige kleding niet verwarren met promotie-kleding.

Beide soorten kleding dienen een doel en kunnen wij voor u leveren, maar vooral wat betreft de werkveiligheid moet rekening gehouden worden met de van toepassing zijnde normering om de best mogelijk bescherming te kunnen bieden. Bedrijfskleding heeft immers niet voor niets diverse soorten type normeringen. Van extra zichtbaarheid of vlam-vertragende eigenschappen tot aan bescherming tegen UV, chemicaliën en koude omstandigheden, iedere kledingstuk is ontwikkeld met een doel en gekwalificeerd om een doel te dienen. Het assortiment kleding dat wij aanbieden is van alle markten thuis. Ons assortiment bedrijfskleding is vooral gericht op de Bouw, Industrie, Landbouw, Logistiek en Horeca, maar ook promotiekleding is beschikbaar.

SPORTKLEDING HAAL JE BIJ D&R DISPLAY

Sportkleding haal je bij D&R Display. Door onze strakke organisatie zijn wij in staat om snel te leveren inclusief bedrukking.

Of het nu gaat om 1 shirt of 100 trainingspakken of wielertenues niks is ons te gek.

D&R display levert sportmerken zoals Macron, Errea , Givova, Patrick ,Massport, Rogelli en Newskin.

Wij kunnen U of uw club en uw leden volledig ontzorgen met betrekking tot sportkleding, de bedrukking en de levering.